Doctorsculpt

Microneedling Therapy

Wat houd Microneedling Therapy in?

Microneedling behandeling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van microneedling is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden.

Wat is acné?

Een behandeling met de dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, rimpels, verkleuring, huidverslapping, fijne lijntjes, acne littekens en pigmentvlekken.
De dermapen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Micro Skin Needling. Door de kleine handzame dermapen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. De klanten ervaren hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn. Met de dermapen wordt doelgericht over de huid bewogen waardoor in het huidoppervlak kleine perforaties ontstaan. De huid reageert op deze perforaties met een natuurlijke wondgenezing, namelijk door de aanmaak van collageen en elastine. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de huid 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen.
De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten
Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing.

In combinatie met de dermapen dringen actieve bestanddelen door tot in de diepste lagen van de lederhuid wat de effectiviteit van de behandeling verhoogd, zodat er nog betere en snellere resultaten geboekt kunnen worden.
Wij raden u de  Microneedling Therapy aan in combinatie met Nano Bio Light Therapy.

Voordelen t.o.v. Microneedling Roller behandeling
Dit is een nieuw en geavanceerd en biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele Microneedling Rollers:

  • Veel minder pijnlijk
  • Prettiger te ondergaan
  • Minder roodheid en kortere hersteltijd na elke behandeling

Door de instelbare diepte kunnen behandelingen nauwkeuriger en sneller uitgevoerd worden dan met traditionele rollers        Tijdens 1 behandeling kan op verschillende dieptes in de huid gewerkt worden, waardoor de behandeling precies kan worden afgestemd op uw klacht(en)

Voor een optimaal resultaat                                                                                             Wij adviseren de  Microneedling Therapy in een kuurvorm van 6 behandelingen. Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Wilt u een snelle oppepper voor uw huid ? Dan is een eenmalige behandeling ook aan te raden. Ook raden wij aan de behandeling uit te breiden met een luxe gezichtsmasker op maat & Nano Bio light Therapy. Het masker bestaat uit hoogwaardige ingredienten die worden afgestemd op uw huidconditie. Het Nano Bio light Therapy stimuleert de Microneelding behandeling  met ruim 40%.  De optie is inclusief gezichtsmakser op maat & Nano Bio light Therapyen  wordt aangeduid als Add On op onze tarieven pagina en bookingtool.

Interval
3-4 weken

Wil u weten of deze behandeling effectief is voor u? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met u door!

Nazorg

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 2 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.
Wil u weten of deze behandeling effectief is voor u? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met u door!

Doctorsculpt

Online
Afspraak
maken.

Doctorsculpt

Openingstijden

Indien u vragen heeft helpen wij u graag!
Onze webcare medewerker staat klaar voor u van Ma t/m Vr tussen 12.00-18.00

Doctorsculpt

Contactgegevens

Middenweg 167 1098 AM Amsterdam

Telefoonnummer

E-mailadress

KvK nummer

80116000