Doctorsculpt

BB Glow behandeling

BB Glow behandeling

U combineert de voordelen van een Microneedling behandeling met speciale pigment serums. Het pigment serum wordt tijdens behandeling aangebracht en zorgt voor een direct optisch natuurlijk egaler gezicht. U heeft dus in principe geen foundation meer nodig!  Er wordt met een disposable nano naaldje gewerkt dat kleine gaatjes in de huid maakt en dan een speciaal foundation serum aansluitend op het huidtype aangebracht, Dit is vergelijkbaar met een BB cream. De BBGlow blijft bij een enkele behandeling ongeveer 4 weken zitten. Indien u een kuur neemt van 3 behandelingen dan blijft het resultaat ongeveer 6 tot 8 maanden zitten.
BBGLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid. Geeft een lichte tot matige dekking om vlekjes, ouderdomsvlekjes, pigment, donkere kringen, roodheid te verbergen en  zorgt voor een mooie egale huidskleur.
U kunt er ook voor kiezen enkel de zone onder uw ogen te behandelen. Hiermee wordt een Semi permanente concealer aangebracht en ingesluist. Ook dit blijft na een kuur circa 6-8 maanden zitten.

 BBGlow is ideaal voor

  • U last heeft van een doffe, vermoeide huid
  • U graag standaard een mooi stralende huid hebt (Glow)
  • Droogte lijntjes en het verhoornde laagje van de huid wilt aanpakken.
  • Af wil van vlekjes, pigment, ouderdomsvlekjes donkere kringen enz.
  • De Behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Veiligheid BBGLOW:
De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen en is allergeenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing. In principe zou u slechts één dag aan downtime nodig hebben. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn lichte roodheid eerste 2-3 uren bij gevoelige huid.

Wanneer mag je niet behandeld worden:
Bij een zwangerschap
Wanneer je een actieve infectie in het gezicht hebt
Kwaadaardige huidaandoening
Zonverbrande huid
Auto-immuunziekte
Dermatoses zoals eczeem of psoriasis, rosacea en telangiectasias in het gezicht

Tijdsduur

60 minuten

Voor optimaal resultaat

Wij adviseren de BB GLOW behandeling in een kuurvorm van 3 behandelingen. Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Wilt u een snelle oppepper voor uw huid ? Dan is een eenmalige behandeling ook aan te raden.

Interval

3 weken

Dummy

Voor optimaal resultaat

Wij adviseren de BB Glow behandeling in een kuurvorm van 3 behandelingen. Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Wilt u een snelle oppepper voor uw huid ? Dan is een eenmalige behandeling ook aan te raden.

Interval
3 weken

Nazorg

Gedurende 48 tot 72 uur uw gezicht zonder make-up te houden. Liefst zo lang mogelijk water vermijden in uw gezicht, dit voor de langere houdbaarheid van uw behandeling. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Gebruikt u dgelijks een voedende hydraterende crème gebruiken.
Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna en gelieve geen (te) hete douche te nemen. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken.

Wil u weten of deze behandeling effectief is voor u? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met u door!

Doctorsculpt

Online
Afspraak
maken.

Doctorsculpt

Openingstijden

Indien u vragen heeft helpen wij u graag!
Onze webcare medewerker staat klaar voor u van Ma t/m Vr tussen 12.00-18.00

Contactgegevens

Entrada 500 Etage 4 nummer 16

1115 SE Amsterdam Duivendrecht

Telefoonnummer

E-mailadress

KvK nummer

80116000