Doctorsculpt

Cavitatie

Cavitatie

Ben je te zwaar en kom je maar niet aan afslanken toe? Heb je een dieet gevolgd en kom je maar niet van je iets te dikke buikje af? Wil jij straks in je jurkje passen maar zijn je benen te zwaar ? Tegenwoordig hoeft dat geen probleem meer te zijn. “Liposuctie zonder naalden” wordt het genoemd. Door middel van ultrasone golven kun je bepalen waar je pijnloos wilt afvallen en centimeters kwijt wilt  raken.

Doctorsculpt heeft nu de nieuwste methode in huis, niet alleen vet verliezen, maar ook de huid verstrakken. Bij deze nieuwe RF techniek wordt door middel van RF een samentrekking van het bindweefsel en een versoepeling van de opperhuid teweeg gebracht. Door eerst RF toe te passen wordt de huid eerst strakker, waardoor er na de cavitatie ( liposuctie zonder naalden) geen slappe huid overblijft. De huidverstrakkingsmethode kan op het hele lichaam worden toegepast.

Werking van een Cavitatie behandeling

Door bijvoorbeeld te weinig beweging of langdurige opslag van vet, raakt het vet in de vetcellen verhard. De deurtjes van de vetcellen raken verkleefd, waardoor het vet niet meer uit de vetcel kan. Diëten of sporten geeft geen verbetering. De radiogolven uit het cavitatieapparaat zorgen ervoor dat de kleine vetdeeltjes langs elkaar worden heen bewogen, hierdoor wordt het vet weer zacht en vloeibaar, en worden de deurtjes geopend van de vetcellen, waardoor het vet op natuurlijke wijze kan worden afgevoerd via ons spijsvertserings- en lymfesysteem.
Hoe verloopt een Cavitatie behandeling?
Afhankelijk van het hoeveelheud aanwezige vetcellen zal u een behandeling of
Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden maar om kleine lokale vetophopingen. Hierbij kun je denken aan de volgende zones:
  • De lovehandles
  • Buikgebied
  • Billen
  • Randje onder de bh
  • Binnenkant dijen
  • Knieën

Onderkin Vanaf nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes definitief te verwijderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos en vergen geen herstelperiode.

Wat is Cavitatie?
De behandelkop, die op de huid geplaatst wordt, geeft geluidsgolven af. Door deze geluidsgolven wordt het vocht rondom de vetcellen in beweging gebracht. Hierdoor ontstaan er luchtbelletjes die druk uitoefenen op de wanden van de vetcellen waardoor deze breken. Zowel het vrijgekomen vet als de celwand wordt door het lichaam zelf afgebroken en op een natuurlijke lichaamseigen manier afgevoerd.

Voor de behandeling
Voordat met de behandeling gestart wordt vindt een intakegesprek plaats. Hoewel de behandeling zelf ongevaarlijk is, kunnen we alleen mensen behandelen die gezond zijn. Tijdens de intake kijken we of cavitatie de juiste behandeling is voor uw “probleem”, wordt de behandeling uitgelegd en worden de contra-indicaties met u doorgenomen. Voor de behandeling is het aan te raden veel water te drinken, i.v.m. de afvoer van de vetten via het lymfesysteem.

Tijdens de behandeling
De te behandelen zône(s) worden op het lichaam met speciale gel ingesmeerd ter geleiding van de ultrasone golven. Het handstuk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelkop ultrasone golven afgeeft. Je voelt geen pijn tijdens de behandeling. Een behandeling duurt in totaal ongeveer 30-45 minuten (per zone), die u één keer per week of twee weken ondergaat. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag. Een cavitatiekuur bestaat in de meeste gevallen uit ongeveer 6 behandelingen.

Nazorg

Na de behandeling
Kunt u het beste minimaal 2 liter water drinken.
Een halve citroen uitknijpen in 2 glazen water, 1 maal daags.
Eventueel pure groene thee drinken, i.v.m. de afvoer van de afvalstoffen.

Wil u weten of deze behandeling effectief is voor u? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met u door!

Doctorsculpt

Online
Afspraak
maken.

Doctorsculpt

Openingstijden

Indien u vragen heeft helpen wij u graag!
Onze webcare medewerker staat klaar voor u van Ma t/m Vr tussen 12.00-18.00

Contactgegevens

Entrada 500 Etage 4 nummer 16

1115 SE Amsterdam Duivendrecht

Telefoonnummer

E-mailadress

KvK nummer

80116000