Doctorsculpt

Deep Cellulite treatment

Deep Cellulite treatment

Cellulite is een vervelende aandoening waar ruim 80% van alle vrouwen mee te maken krijgt. De belangrijkste oorzaak van cellulite is een verstikte bloedsomloop. Door deze verstikking ontstaan oneffenheden op de huid, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Cellulite komt voor op de benen, billen en buik. Hoewel de oneffenheden in principe niet schadelijk zijn voor de gezondheid vinden veel vrouwen het niet mooi. Gelukkig zijn er verschillende manieren om cellulite te behandelen.

Waardoor ontstaat Cellulite?

Hormonale onbalans in hormonen spelen een grote rol bij het ontwikkelen van cellulite.
Verminderde lymfe circulatie- lymfe is een lichaamsvloeistof wat aanwezig is in de bloedcirculatie. Wanneer niet voldoende lymfe in het systeem zit, dan kan cellulite vrij spel krijgen
Genen
Bepaalde genen vergroten de kans op cellulite aanzienlijk. Vooral trage stofwisseling en de ophoping van vetten onder de huid met een trage bloedsomloop zorgen voor cellulite.
Levensstijl
Vrouwen die te veel verzadigde vetten, koolhydraten en zout eten met veel stress en weinig gerichte lichaamsbeweging te hebben een aanzienlijke grotere kans op de ontwikkeling van cellulite.

Hoe pakken wij Cellulite aan?
Wij combineren verschillende technieken voor het behandelen van Cellulite. De technieken bestaan uit; bindweefselmassage, cupping,hout therapie en het gebruik van een apparaat. Dit zorgt ervoor dat de putjes verdwijnen en zich er een gladdere en strakkere huid voordoet. Na vijf behandelingen ziet u enigresultaat maar voor een maximaal resultaat adviseren wij u een kuur van 6 tot 12 behandelingen. Doorgaans zijn er 10 behandelingen nodig. Dit verschilt echter per persoon en is afhankelijk van uw huidconditie. Het is belangrijk gedurende uw kuur dagelijks 1,5-2 liter water per dag te drinken. Dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen het lichaam verlaten die los zijn gekomen tijdens de massage.

Een Deep Cellulite Treatment is NIET geschikt voor personen met:
Ontstekingen
Open wonden en huidinfecties
huidaandoeningen welke besmettelijk zijn.
Maagzweer
Hartklachten

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolie tabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.
Voor een optimaal resultaat
Wij adviseren een kuurvorm van 6- 8 behandelingen.  Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen.

Interval
7 dagen

Onderhoud
Herhaal een behandeling na 8-12 weken of een kuur na 8 – 12 maanden
Wil u weten of deze behandeling effectief is voor u? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met u door!

Doctorsculpt

Online
Afspraak
maken.

Doctorsculpt

Openingstijden

Indien u vragen heeft helpen wij u graag!
Onze webcare medewerker staat klaar voor u van Ma t/m Vr tussen 12.00-18.00

Contactgegevens

Entrada 500 Etage 4 nummer 16

1115 SE Amsterdam Duivendrecht

Telefoonnummer

E-mailadress

KvK nummer

80116000