Doctorsculpt

Laserontharen

Definitief ontharen met lasertherapie

Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kun je last hebben van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Maar met definitief ontharen is dat niet meer nodig. Wij zijn expert op het gebied van definitief ontharen en helpen jou met de beste medische lasers graag van ongewenste haargroei af.

Geen risico’s bij deze behandeling

Wat is definitief ontharen?
Definitief ontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na 1 laserbehandeling merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in slechts 6-10 behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid. Scheren, harsen of epileren is daarmee echt verleden tijd!

Wat is de beste behandeling voor overbeharing?
De beste laserbehandeling voor definitief ontharen is per persoon verschillend en afhankelijk van haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Bij Doctorsculpt werken wij met de allernieuwste apparatuur en verschillende methodes, waardoor definitief ontharen ook mogelijk is voor de getinte tot zeer donkere huid én bij grijze, rode of blonde haren. Daarnaast maken onze nieuwste lasers gebruik van krachtige koelsystemen, zodat de laserbehandeling ook voor jou 100% pijnloos en een comfortabele ervaring is.
Alle huidskleuren en huidtypes kunnen behandeld worden. Bij de donkere huidtypes wordt er aangepast gewerkt, omdat er meer pigment in de huid aanwezig is. Hoe lichter de huid en hoe donkerder en dikker de haar, hoe sneller u resultaat mag verwachten. Om het nog gemakkelijker en voordeliger te maken bieden wij diverse pakketten aan. Welke zone je ook wilt behandelen bij ons ontvang je de 6e laserbehandeling altijd gratis!

Voor de behandeling

  • Bij het eerste gesprek is het belangrijk dat de specialist de haren goed kan beoordelen om op die manier de juiste laser behandeling te kiezen.
  • Minimaal 4 weken voor de behandeling niet meer waxen, epileren of harsen;
  • Minimaal 2 weken voor en ná de behandeling uit de zon blijven en niet onder de zonnebank gaan, dit om pigmentvlekken te voorkomen;
  • Geen zelfbruinende crème 2 weken voor de behandeling en ná de behandeling gebruiken;
  • 1 of 2 dagen voor de behandeling raden wij u aan het lichaamsdeel te scheren;
  • Wordt uw gezicht gelaserd dan dient u geen make up te dragen en ook die dag niet uw gezicht te scrubben.

Voor een optimaal resultaat
Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig.

Interval
6 weken

Nazorg

  • Het behandelde gebied meerdere malen per dag met minimaal SPF 30 zonnebrand crème in te smeren;
  • Voorzichtig te zijn met sporten op de dag van de behandeling in verband met zweten en schuren.
  • Gedurende twee weken na de behandeling geen Zonnebank te bezoeken

Wil u weten of deze behandeling effectief is voor u? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met u door!

Doctorsculpt

Online
Afspraak
maken.

Doctorsculpt

Openingstijden

Indien u vragen heeft helpen wij u graag!
Onze webcare medewerker staat klaar voor u van Ma t/m Vr tussen 12.00-18.00

Contactgegevens

Entrada 500 Etage 4 nummer 16

1115 SE Amsterdam Duivendrecht

Telefoonnummer

E-mailadress

KvK nummer

80116000