Doctorsculpt

Lipo slimming treatment

Lipo slimming treatment

Iedereen kent het wel, Je sport en dieet, maar dat vervelende randje bij je buik gaat maar niet weg. Ook ontstaan er naarmate je ouder wordt steeds meer vetophopingen en overtollig vet op je taille, buik, billen, benen en armen.. Wat je ook probeert, er gebeurt niks. Onze behandelingen zijn juist op dit probleem gericht. In Principe is elke zone van top tot teen te behandelen. We kennen binnen onze kliniek meerdere behandelingen en apparatuur om overtollig vet op ongewenste plekken te bewerken. Een van deze methodes is de Lipo slimming treatment behandeling.

Bij de Lipo slimming treatment behandeling worden door middel van een apparaat dat gebruikt maakt van laagfrequente geluidsgolven. Het richt zich op specifieke delen van het lichaam, ook wel behandelzone genoemd. Deze geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetophoping op de behandelzone in beweging komt. De werking van het apparaat vormt een lichte zuigkracht op de huid. Dit proces verwarmt en vibreert de laag vetcellen onder het huidoppervlak. De druk van het apparaat veroorzaakt uiteindelijk dat de vetcellen vloeibaar worden en hun inhoud afgeven in de bloedbaan. De vrije vetzuren in het bloed worden afgebroken tot energie of verlaten het lichaam via de urine, ademhaling of zweten. is Lipo slimming treatment is een zeer effectieve behandeling wanneer het wordt toegepast op lokale gebieden waar zich veel vet bevindt, bijvoorbeeld op een buikzone of op vetophoping op dijbenen. Door de intensiteit van het apparaat worden kleine behandelzones effectief aangepakt. Tevens wordt er bij de behandeling huidverstrakking toegepast waardoor u twee problemen in één behandeld. De behandeling bestaat uit meerdere stappen die elk bijdragen aan het gewenste eindresultaat. Naast een betere positie van de lichaamscontouren zorgt de behandeling voor een gladdere huid en verbetering van de huidelasticiteit.

Verschillende behandelmethodes

Verder gebruiken wij verschillende behandelmethodes om zonder chirurgische ingreep vet te verliezen. Er zijn meestal een aantal herhaalbezoeken nodig voor een optimaal resultaat.
De volgende zones kunnen worden toegepast door middel van de Lipo slimming treatment;

  • Onderkin
  • Kaaklijn
  • Under Bra
  • Rug
  • Lovehandles
  • Bovenbuik
  • Onderbuik
  • Binnenkant benen
  • Buitenkant  benen

Voor een optimaal resultaat

Doorgaans zijn er gemiddeld 6-12 behandelingen nodig. Dit verschilt echter per persoon en hangt af van de hoeveelheid aanwezige vetcellen en uw wensen.

Interval
10 dagen

Nazorg

Het is belangrijk gedurende het behandeltraject dagelijks 2 liter water te drinken. Een gezonde levensstijl draagt bij aan betere en snellere resutaten.

Wil u weten of deze behandeling effectief is voor u? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met u door!

Doctorsculpt

Online
Afspraak
maken.

Doctorsculpt

Openingstijden

Indien u vragen heeft helpen wij u graag!
Onze webcare medewerker staat klaar voor u van Ma t/m Vr tussen 12.00-18.00

Contactgegevens

Entrada 500 Etage 4 nummer 16

1115 SE Amsterdam Duivendrecht

Telefoonnummer

E-mailadress

KvK nummer

80116000