Doctorsculpt

Ontspanningsmassage

Wat houd een ontspanningsmassage in?

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt.

Wat kun je verwachten van een ontspanningsmassage

Bij het korte intakegesprek bespreek je samen met de masseur hoe de invulling van je behandeling eruit gaat zien. In de behandelruimte krijg je de privacy om je uit te kleden.

Onze behandelstoel heeft een uitsparing voor je gezicht, zodat je comfortabel kan liggen en je je compleet kunt concentreren op je ontspanning. Afhankelijk van je gekozen massage worden er heerlijke etherische oliën gebruikt met voedende en activerende werkstoffen voor de huid.

Een ontspanningsmassage kun je vaak al boeken vanaf 30 minuten, maar ook 60 minuten. Geniet van rustgevende achtergrondmuziek en geef tijdens de massage vooral aan of de druk van de massage wat zachter of juist wat harder mag zijn. Naast massages voor het gehele lichaam bieden wij ook deelmassages aan. Denk hierbij aan een rug-, schouder, nek, hoofd of beenmassage. Je kunt dus specifiek kiezen welke zone van het lichaam de volledige aandacht krijgt.

Doctorsculpt

Online
Afspraak
maken.

Doctorsculpt

Openingstijden

Indien u vragen heeft helpen wij u graag!
Onze webcare medewerker staat klaar voor u van Ma t/m Vr tussen 12.00-18.00

Contactgegevens

Entrada 500 Etage 4 nummer 16

1115 SE Amsterdam Duivendrecht

Telefoonnummer

E-mailadress

KvK nummer

80116000