Doctorsculpt

Peach facial

Peach facial

Tijdens deze behandeling richten wij ons op het zuiveren en detoxen van de billen. Ondanks dat wij de billen dagelijks reinigen hebben er toch veel vrouwen last van puistjes en irritatie. Dit kan door te strakke kleding, bepaalde stoffen of genetisch zijn. Hierdoor hopen afvalstoffen zich op wat kan leiden tot een onzuivere huid en soms ook wel eens acne. Het doel van de Buttock detox treatment is de huid ontdoen van de onzuiverheden en afvalstoffen. Tevens bevorderen wij tijdens de behandeling de bloedsomloop wat resulteert in een vermindering van Cellulite en een egale huid.Alvorens wordt de huid geëxfolieerd met een passende scrub en wordt er een oppervlakte en dieptereiniging uitgevoerd. De huid wordt hierbij ontdaan van eventuele onzuiverheden. Na een analyse van de huid wordt er doelgericht huidproblemen aangepakt.

Heeft u bijvoorbeeld acne op uw billen? Dan wordt er mogelijk een peeling aangebracht. Als u last heeft van littekens of een verouderde huid kan er microneedling worden toegepast. De huid wordt gecupt met een speciaal serum om de doorbloeding op gang te zetten waardoor de actieve ingrediënten die zijn aangebracht nog beter op te nemen. Eventuele verklevingen worden hierbij losgemaakt. Samen met de specialist wordt er gekeken wat het best bij u past en hoeveel behandelingen u mogelijk nodig heeft.

Voor een optimaal resultaat

De behandeling kan dienen als oppepper voor de huid maar voor langdurige en probleemoplossende resultaten adviseren wij gemiddeld 4 behandelingen te nemen.

Interval
3-4 weken.

Nazorg

  • Gedurende 24 uur kun je geen andere huidverzorgingsproducten gebruiken vanwege het risico op een allergische reactie.
  • Dit geld ook voor make-up. Je mag alleen de speciale producten gebruiken die bij de behandeling horen.
    Vermijd gedurende 24 uur sporten, fysieke inspanning en sauna (vanwege het zweten).
  • Vermijd ook zwemmen en het nemen van een bad. Na minimaal 6 uur kun je wel douchen, zolang je het stromen van zeepwater over je behandelde huid vermijdt.
  • Drink gedurende 24 uur minimaal 2 liter water of kruidenthee.
  • Na 24 uur kun je weer make-up gaan gebruiken.
  • Gebruik ten tijde van de behandeling altijd een product met een spf 50.
  • Vermijd de zon(nebank). Je huid is herstellende en daardoor gevoelig voor schadelijke Uv-straling.

Wil u weten of deze behandeling effectief is voor u? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met u door!

Doctorsculpt

Online
Afspraak
maken.

Doctorsculpt

Openingstijden

Indien u vragen heeft helpen wij u graag!
Onze webcare medewerker staat klaar voor u van Ma t/m Vr tussen 12.00-18.00

Doctorsculpt

Contactgegevens

Middenweg 167 1098 AM Amsterdam

Telefoonnummer

E-mailadress

KvK nummer

80116000