Tarieven

Hair growth & Fix Therapy Treatment

 

De Scalp Growth & Fix Therapy is speciaal ontwikkeld om diverse hoofdhuid problemen tegen te gaan tevens activeert het de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. 

Door onze jarenlange ervaring weten we dat bijna 90% van alle mannen en vrouwen vroeg of laat te maken krijgt met hoofdhuidproblemen zoals: Haarverlies, dunner wordend haar,Roos, psoriasis, seborrheic dermatitis, Eczeem of een droge hoofdhuid. We willen graag een totaaloplossing bieden aan onze gasten en daarom zijn we gestart met het bieden van de Scalp Growth & Fix Therapy.

De behandeling stimuleert de haargroei en bevorderd een gezonde bloedsomloop wat resulteert in een gezonde hoofdhuid.

Doctorsculpt streeft naar de beste zorg en persoonlijk advies en is gespecialiseerd in de behandeling van haaruitval, herstel haargroei en juiste verzorging in de van haren de vrouw.

Doctorsculpt is er voor haaruitval preventie, stimulering van de haarwortels en herstel van uw haargroei. Het hoofdbestanddeel van Scalp Growth & Fix Therapy zijn peptides,vitamines en aminozuren die het kwaliteit van de hoofdhuid verbetert, deze zijn nodig voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

De producten en behandeltechnieken zijn door Doctorsculpt zelf ontwikkeld waardoor wij de kwaliteit en veiligheid van de behandeling kunnen waarborgen.

De producten die worden gebruikt zijn niet schadelijk,vegan, 100 % natuurlijk, vrij van siliconen en parabenen.

Vooraf de behandeling wordt er een grondige hoofdhuid analyse gemaakt om zo het haartype en conditie van het hoofdhuid te bepalen. Hierna wordt er een indicatie gegeven van het aantal behandelingen en geadviseerd over de verzorging van uw haar.

We adviseren de Scalp Growth & Fix Therapy wanneer u last heeft van een van de onderstaande hoofdhuidproblemen.

Roos