Vitamin Brow

Niet iedereen is tevreden met het uiterlijk van de wenkbrauwen.
Toch zijn de wenkbrauwen onlosmakelijk verbonden met uw uitstraling en gezichtsuitdrukking. De wenkbrauwen kunnen door een medische behandeling zijn uitgevallen, maar ook overmatig epileren en Alopecia areata zijn van invloed op de vorm en het uiterlijk van uw wenkbrauwen. Vitamin brow growth is een behandeling die zonder incisies of hechtingen wordt toegepast. Het is een minimaal invasieve techniek die geen littekens nalaat. Wanneer de Vitamin brow growth wordt gebruikt bij haaruitval of het verbeteren van de wenkbrauwen zijn een aantal behandelsessies nodig om een mooi resultaat te bereiken. In tegenstelling tot een wenkbrauwtransplantatie zijn de resultaten van de Vitamin brow growth niet permanent. U heeft jaarlijks een aantal vervolgbehandelingen nodig om het effect te behouden.

Vitamin brow

Vitamin brow growth is een behandeling die geen downtime kent. Na een behandelsessie kunnen vrijwel alle werkzaamheden en activiteiten hervat worden. Het enige waar u op let is dat u de eerste dagen niet in natte ruimtes zoals een zwembad of sauna komt. Om het risico op bijwerkingen te minimaliseren wordt uw gezondheid uitgebreid besproken. Een specialist informeert naar de oorzaak van het haarverlies en eventueel andere behandelingen die u reeds heeft ondergaan. Op basis van de antwoorden wordt een behandelplan samengesteld en bepaald een specialist de bestanddelen die aan de injectievloeistof worden toegevoegd. Een Vitamin brow growth injectie kan meer dan 50 ingrediënten bevatten.

De combinatie wordt volledig op maat samengesteld. Dat maakt mesotherapie een unieke techniek. De eerste behandelsessies volgen elkaar wekelijks op, naarmate de behandeling vordert neemt de tussenliggende periode toe. Een volledig traject duurt 4 tot 6 maanden.is een behandeling die geen downtime kent. Na een behandelsessie kunnen vrijwel alle werkzaamheden en activiteiten hervat worden. Het enige waar u op let is dat u de eerste dagen niet in natte ruimtes zoals een zwembad of sauna komt. Om het risico op bijwerkingen te minimaliseren wordt uw gezondheid uitgebreid besproken. Een specialist informeert naar de oorzaak van het haarverlies en eventueel andere behandelingen die u reeds heeft ondergaan. Op basis van de antwoorden wordt een behandelplan samengesteld en bepaald een specialist de bestanddelen die aan de injectievloeistof worden toegevoegd. Een injectie kan meer dan 50 ingrediënten bevatten. De combinatie wordt volledig op maat samengesteld. Dat maakt mesotherapie een unieke techniek.

Haarverbetering

Vitamin Brow
15 minuten

Voor een optimaal resultaat
Het traject bestaat doorgaans uit 6-8 behandelingen.

Interval
2 weken

Nazorg

=

Uw wenkbrauw kan door het injecteren wat gevoelig zijn.

=

Wees voorzichtig met het aanraken van en wrijven over de behandelde huidoppervlakte.

=

Het is belangrijk om krabben te vermijden, dit kan immers tot wondjes leiden die in extreme gevallen ontstoken kunnen raken.

=

Gun de geïnjecteerde stoffen de kans om optimaal te kunnen werken.

=

Specialisten adviseren om de eerste 24 uur na de behandeling uw hoofd niet nat te maken en/of uw haar niet te wassen.

=

Zweten wordt eveneens afgeraden. Stel daarom een saunabezoek of een intensief uurtje sporten een paar dagen uit.

Wil u weten of deze behandeling effectief is voor u? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met u door!

Reviews

Fijne behandeling, inmiddels drie behandelingen gehad en tevreden met de resultaten.

Liesbeth Kroes

Vitamin Brow

Kundige en professionele schoonheidsspecialiste, de behandeling is netjes uitgevoerd.

Faya Lemmerts

Vitamin Brow

Contactformulier

Indien u vragen heeft helpen wij u graag!

Openingstijden

Dinsdagen, Zaterdagen en Zondagen tussen 10.00 en 19.00

Onze webcare medewerker staat klaar voor u van Ma t/m Za tussen 12.00-18.00

Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp chat op 06-45540307

Contactgegevens

Entrada 500 
1115 SE Duivendrecht

Etage 4 | Nummer 16
Om toegang tot het gebouw te krijgen dient u bij beide deuren de volgende code achter elkaar in te voeren: 8827OK6644OK

Nabij het metrostation Van Der Madeweg is er parkeerruimte beschikbaar.
Let op: U kunt niet parkeren op het bedrijventerrein.

Telefoonnummer

E-mailadress

KvK nummer

80116000