XL Hair

XL Hair is een lokale behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert. Het stopt haaruitval en activeert de groei van nieuwe haren. Deze behandeling is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.
We injecteren een vloeistof in de hoofdhuid via micro injecties. Het product bevat hyaluronzuur en een biorevitalisatievloeistof bestaande uit een groot aantal (47) actieve ingrediënten zoals groeifactoren, koperpeptide, vitamine, antioxidanten, aminozuren, peptiden en sporenelementen die de haarfollikels voeden en reactiveren.

Belangrijk om te weten is dat we niet meer haar kunnen teruggeven dan u ooit had. Had u vroeger een volle bos haar? Dan had u vroeger bijvoorbeeld 6 haren in een haarfollikel zitten. Er zijn verschillende oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat op dit moment er nog maar 2 haren per follikel zitten. Hierdoor ziet het haar er dunner uit of ziet het er kaal uit. XL Hair kan ervoor zorgen dat dit weer 6 haren per follikel terugkomen waardoor het haar weer voller is. Meer haar dan u ooit heeft gehad zullen we nooit kunnen maken (je kan bijvoorbeeld geen 8 haren ineens in de haarfollikel krijgen).

XL Hair

Hoe ziet de behandeling er precies uit?

Tijdens de behandeling brengen we de XL Hair in de hoofdhuid door middel van oppervlakkige injecties met de mesogun. Dit is een apparaat die elke keer een juiste dosering in de hoofdhuid brengt. De injecties zijn zo oppervlakkig dat je er bijna niks van voelt. De vloeistof wordt alleen geïnjecteerd op de plekken waar het haar begint uit te dunnen.

De oorzaken van haaruitval

Er zijn verschillende vormen van alopecia (haaruitval). Alopecia androgenetica komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor. Bij mannen is het wetenschappelijk bewezen dat het ontstaat onder invloed van het androgeen dihydrotestosteron (DHT). Hierdoor worden de terminale haren vervangen voor vellus haar (dunne, ongepigmenteerde, zachte en korte haartjes) die uiteindelijk zullen uitvallen. Daarnaast worden er minder haren in de follikel geproduceerd. Bij mannen toont het klinisch beeld vooral haarverlies voor bij de inhammen en op de kruin. Bij vrouwen is de oorzaak moeilijker aan te wijzen. De invloed van het mannelijke hormoon is nog niet wetenschappelijk bewezen. Bij vrouwen toont het klinisch beeld vooral haarverlies bij de scheiding. Deze vorm van alopecia is goed te behandelen met XL Hair omdat de haarfollikels nog aanwezig zijn, helemaal intact en niet verlittekend en omdat er geen duidelijke andere oorzaak is, zoals onderliggend lijden of medicatiegebruik.
Een andere vorm van alopecia is alopecia areata. Dit is een auto-immuunaandoening waarbij er pleksgewijs haar uitvalt. Het klinisch beeld toont 1 of meer ronde tot ovale schepbegrensde kale plekken. Deze vorm is niet te behandelen met XL Hair. Ook vormen van alopecia waarbij er sprake is van verlittekende haarfollikels kan XL Hair weinig doen.

De oorzaken van haaruitval

Het resultaat van de XL Hair behandeling bij Doctorsculpt

Als de behandeling geschikt is voor uw oorzaak van haaruitval dan merkt u meestal na 4-5 behandelingen dat het haar niet meer uitvalt. Na 6-9 weken zijn er vaak wat witte haartjes zichtbaar. Pas na 6 maanden kan een goede evaluatie plaatsvinden of er nieuwe haargroei heeft plaatsgevonden.

Haarverbetering

XL Hair
30 minuten

Voor een optimaal resultaat
Het traject bestaat doorgaans uit 8 behandelingen.

Interval
1-2 weken

Nazorg

=

Uw hoofdhuid kan door de behandeling wat gevoelig zijn.

=

Wees voorzichtig met het aanraken van en wrijven over de behandelde huidoppervlakte.

=

Het is belangrijk om krabben te vermijden, dit kan immers tot wondjes leiden die in extreme gevallen ontstoken kunnen raken.

=

Gun de ingesluisde stoffen de kans om optimaal te kunnen werken.

=

Specialisten adviseren om de eerste 24 uur na de behandeling uw hoofd niet nat te maken en/of uw haar niet te wassen.

=

Zweten wordt eveneens afgeraden. Stel daarom een saunabezoek of een intensief uurtje sporten een paar dagen uit.

Wil u weten of deze behandeling effectief is voor u? In een gratis en vrijblijvend intakegesprek nemen we de mogelijkheden met u door!

Contactformulier

Indien u vragen heeft helpen wij u graag!

Openingstijden

Dinsdagen, Zaterdagen en Zondagen tussen 10.00 en 19.00

Onze webcare medewerker staat klaar voor u van Ma t/m Za tussen 12.00-18.00

Wij zijn ook te bereiken via Whatsapp chat op 06-45540307

Contactgegevens

Entrada 500 
1115 SE Duivendrecht

Etage 4 | Nummer 16
Om toegang tot het gebouw te krijgen dient u bij beide deuren de volgende code achter elkaar in te voeren: 8827OK6644OK

Nabij het metrostation Van Der Madeweg is er parkeerruimte beschikbaar.
Let op: U kunt niet parkeren op het bedrijventerrein.

Telefoonnummer

E-mailadress

KvK nummer

80116000